by KreniO on 18 Jul 2011, 22:44
Witam. Mam pewien problem. Dość długi czas nie używałem mixvibes uk46mk2. Miałem sprzęt zainstalowany na xp w innym laptopie, od jakiegoś czasu jest nowy z windows 7 64bit.
ściągam plik z forum dedykowany dla tego systemu 3.0, robię wszystko według instrukcji. Ściągam, rozpakowuje, przy odłączonym sprzęcie odpalam setup.exe, każe odłączyć karte i zaraz wybrać lokalizację instalki, dalej-prepare system, next i coś tam się instaluje, potem każe mi podłączyć kartę i kliknąć chyba next no i widać instaling drivers i za chwile wyskakuje okno czy chcesz uruchomić ten plik? c/windows/system32/u46Pan.exe no wlasnie, system to win7 64 a nie 32.]
Próbowałem kilkakrotnie klikać uruchom, kilkakrotnie anuluj, odinstalowywałem i z powrotem to samo. Po kliknięciu czy to anuluj czy uruchom pl nic dalej się nie dzieje, programu tak naprawdę nigdzie nie widać, nie pojawia się w program files, nie pojawia się ikona głównego mixera programu, nie ma nic. Tak jakby ta instalka się nie odbyła.
Ma ktoś jakiś pomysł co mam zrobić? Jestem zielony w te tematy. Kiedyś mi to poszło bez problemu, dziś jest inaczej. Poczekam na jakąś pomoc bo szkoda nerwów. Być może to banalne, nie śmiejcie się:) Pozdrawiam.