Problem Login Hasło Rejsestracja

Problem Login Hasło Rejsestracja

Postby djclockwork on 23 Dec 2009, 13:23

Witam
Zakupilem Uzywanego DVS PACK MK2 i mam nastepujaqcy problem.
Dostalem Od poprzedniego uzytkownika login i haslo do forum jednak postanowilem zmienic w danych maila i haslo... po tym zabiegu niestety nie dostalem juz maila aktywacyjnego (poprzedni uzytkownik rowniez nie) i nie moge zalogowac sie juz na tamto konto probowalem wklepac ten serial number do nowego konta (to z ktorego obecnie pisze jednak wyskakuje komunikat ze jest juz zarejestrowany)
djclockwork

Re: Problem Login Hasło Rejsestracja

Postby djclockwork on 23 Dec 2009, 13:27

Dodam tylko ze bardzo zalezy mi na czasie bo chcialbym sciagnac update'a poniewaz mam wersje 7.01 i niestety w momencie minimalizacji okna czesto zdaza sie ze ze dzwiek staje sie strasznie znieksztaucony pomaga dopiero ponowne ustawienie wlasciwosci karty dzwiekowej.

Jezeli nikt nie umie mi pomoc moze wie ktos gdzie nalezy w tej sprawie napisac ?
djclockwork

Re: Problem Login Hasło Rejsestracja

Postby Sylvester on 23 Dec 2009, 18:45

hej

Jak poradzisz sobie po angielsku to opisz swoją sprawę i wyślij na activate[maupa]mixvibes[kropka]com, niestety to idzie odgórnie od adminów MV i jedynie mógłbym pośredniczyć pomiędzy Wami, a z racji tego że zależy Ci na czasie, a ja nie będę w zasięgu netu przez najbliższe dni to najlepiej abyś załatwił to bezpośrednio.

Pozdrawiam!
Nie pomagam na Privie / No support by PM.
The rules are simple, no license key=no support!
Sylvester

Return to Polski