Dj_Hen wrote:Poczekaj cieprliwie dowiem sie ile moge i rozwiazemy ten problem!
Narazie jesli nie musisz uzywac U46DJ w tych programach to poprostu nie uzywaj!
Pozdro!
Z U46 w tych programach jest wszystko w porządku... Np. winamp i sound forge mogąchodzić osobno i równocześnie za pośrednictwem U46, którą zreszta mam ustawioną jako domyślną kartę dźwiękową w windowsie.. Nie mam już nawet zainstalowanych sterowników od zintegrowanej, bo mi nie potrzebna. Problem zaczyna się gdy włącze Mixvibes DVS, który jakby blokuje inne programy i zabiera całą kartę U46 da siebie. Nie da rady przy włączonym mixvibesie odtworzyć niczego w innym programie.
Chodzi mi po prostu o wygodę pracy. Dajmy na to montuję sobie jakiś materiał na rutynę w sound forge'u, i co jakiś czas wrzucam go sobie do mixvibesa, żeby zagrać jakiś fragment na deckach i zobaczyć czy jest ok. By poprawić coś w soundforge'u muszę wylączać mixvibesa, po czym znowu go odpalać, ładować na nowo tracki itp., potem znowu wyłączać by móc coś zrobić w sound forge'u i tak w kółko.. Wolał bym mieć włączone oba programy (+ czasami winamp do szybkiego szukania materiałów w kompie) cały czas i móc sobie swobodnie między nimi operować bez ciągłego włączania i wyłączania mixvibesa by odblokował mi inne programy...
Mam nadzieję, że w miarę da się zrozumieć o co mi chodzi z tego i poprzednich postów.
Pozder