Cue Points, Locations - Suggestion

   Suggest features and improvements

Cue Points, Locations - Suggestion

Postby sfronti on 27 Mar 2019, 19:08

Why don't we make the hotcue points tabs the half size so we don't need the hotcue2 tab which make it difficult to move through hotcue points???

Cue - Locations.jpg


Stelios, Greece
Image
July 2012 Mixvibes DJ of the Month
Hp EliteBook
C.P.U: Intel Core I7, 2.0GHz
Ram:16Gb
V.G.A:NVIDIA Quadro 3000M (2Gb ram)
H.D.D1:SSD 500Gb
H.D.D2:1T (7200rpm, 32mb)
Soundcard: Esi UDJ6, Audio4 DJ
O.S:Win 10 Pro 64bit, Win 7 Pro 64bit
Mix Vibes: Cross 3.4.3, 3.3.11
Controller:Gemini G4V, U-Mix Pro2, Denon MC3000, Faderfox Dj2,


MEMBER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
sfronti
 
Posts: 902
Joined: 17 May 2007, 10:16
Location: Athens, Greece


Re: Cue Points, Locations - Suggestion

Postby Hanginon on 27 Mar 2019, 21:48

That's because Professional DJ's Name their Cue Points (and loops) with names like -

Start of Bass
Drop
Get In
Get Out
etc.

There needs to be room for that. Unfortunately, the ability to "Name" was dropped moving from V3.4.3 to V4, a really novice error.
Hanginon
 
Posts: 74
Joined: 23 Dec 2014, 15:00


Re: Cue Points, Locations - Suggestion

Postby sfronti on 27 Mar 2019, 22:39

You are right, haven't thought of it, but i think that there is enough space to name the hotcues when making smaller the tabs.

Stelios, Greece
Image
July 2012 Mixvibes DJ of the Month
Hp EliteBook
C.P.U: Intel Core I7, 2.0GHz
Ram:16Gb
V.G.A:NVIDIA Quadro 3000M (2Gb ram)
H.D.D1:SSD 500Gb
H.D.D2:1T (7200rpm, 32mb)
Soundcard: Esi UDJ6, Audio4 DJ
O.S:Win 10 Pro 64bit, Win 7 Pro 64bit
Mix Vibes: Cross 3.4.3, 3.3.11
Controller:Gemini G4V, U-Mix Pro2, Denon MC3000, Faderfox Dj2,


MEMBER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
sfronti
 
Posts: 902
Joined: 17 May 2007, 10:16
Location: Athens, Greece



Return to Suggestions




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes