Upgrade to Cross

Upgrade to Cross

Postby lukassek on 19 May 2013, 13:29

Witam!

Jakiś czas temu zakupiłem MV DVS PRO 7 oraz Reloop'a CE i miałem problemy z konfiguracją kontrolera i programu. Mam pytanie czy jeśli zrobię update do crossdj czy będzie dostępna mapa oryginalna?

Pozdrawiam
lukassek
lukassek

Re: Upgrade to Cross

Postby Sylvester on 20 May 2013, 10:13

Cześć

Cross posiada mapping dla Digital Jockey ale nie jest określony czy IE czy CE. Najlepiej byś sprawdził sobie w wersji demo jak to będzie śmigać z Twoim kontrolerem (demko mogę podesłać mailem - możesz mi wysłać adres na priv)

Pozdr
Nie pomagam na Privie / No support by PM.
The rules are simple, no license key=no support!
Sylvester

Postby Coval_pl on 02 Jun 2013, 12:43

Ja mam troche inne pytanie ale rówienież związane z upgrade'em. Posiadam wersje LE zakupioną w zestawie razem z kontrolerem. Chciałbym kupić którąś z wyższych wersji. Z tego co widze na stronie, to najkorzystniej jest kupić upgrade. Nie znalazłem jednak informacji czy kupując upgrade, jestem zobligowany również do posiadania wersji LE, czy mógłbym np sprzedać kontroler wraz z LE i nadal być legalnym posiadaczem np Cross'a?
Miksowanie wideo i kontrola płytą z kodem czasowym nie są mi potrzebne dlatego rozważam drugą opcje czyli zakup pełnej wersji CrossDJ, bo podejrzewam, że ta wesja nie zmusza do posiadania wersji niższej?
Ponadto interesuje mnie (tak na wszelki wypadek) licencja której z wersji umożliwia użytkowanie w celach zarobkowych lub choćby do użytku publicznego?
Uprzejmie prosze o pomoc w rozwianiu moich wątpliwości :)
Coval_pl

Postby Coval_pl on 04 Jun 2013, 15:42

No dobra, wątpliwości rozwiane telefonicznie a w moim profilu przybyła ikonka CrossDJ ;)
Coval_pl

Return to Polski