okej - zainstalowa najswiezszy update ze strony i teraz akcpetuje jeden wszystkie kawalki. ale dalej pzostaje problem z przeciaganiem utworow - musze och manulanie szukac w oienku po prawej, a to troche upierdliwe.
LUDZIE! ZANIM NAPISZECIE NA FORUM, ZAINSTALUJCIE WSZYSTKIE UPDATE'y! sam sie powineiem do teg zastosowac

ponadtko, o czym zapomnialem napisac - jesli Winyl jest w trybie absolute (cholera, teraz nie mam jak sprawdzic, a zawsze mi sie myli

- chodzi o ten tryb, kiedy dzialaja petle i program ignoruje miejsce polozenia igly - w sensie, ze moe je przeniesc pod koniec plyty, a utwor nie przeskoczy na koniec ) musze wylaczlac i wlaczac "vinyl" zeby deck zareagowal. po prelaczenie sie tabem na drugi deck kreci sie ten wskazenik po lewej (reaguje an sygnal) ale waveform stoi. Musze wlasnie odznaczyc i zaznaczyc Vinyl. Nie jest to jakis mega problem, ale mozna by sie tym zajac.
ostatnia sprawa o ktorej tez nie wspomnialm - CUEPOINTY!!! NIE MA ICH! na XP byly takie domyslne na poczatku kazdego utworu, teraz ich nie ma i za kazdym razem musze jes ustawiac recznie dla kazdego kawalka, co jest upierdliwe.
Czy jest mozliwosc w Polsce update do Crossa? Chodzi mi o to, czy jako, ze jestem uzytkownikiem DVS7 czy moge go kupic u nas taniej?
ten DVS7 to naprawde niezly soft, ale pobawile ise demo Crossa i coz...roznica jest. Delikatna

Pomijam fakt, ze DVS nie obsluguje nawet natywnej rozdzielsczosci mojej matrycy, co wyglada paskudnie.