problem z kontrolerem

problem z kontrolerem

Postby napoll on 03 Jan 2012, 17:23

witam kupiłem niedawno mix vibes U-Mix Control 2 po zainstalowaniu i podłączeniu kontrolera do komputera na pierwszym playerze pitch nie reaguje na dodawanie wartosci na ale kiedy dodaje pitch na drugim w programie reaguja 2 playery :frown:
napoll

Re: problem z kontrolerem

Postby napoll on 04 Jan 2012, 15:26

jest tu kto??
napoll

Postby napoll on 09 Jan 2012, 14:15

support kozak normalnie nie ma co
napoll

Postby napoll on 10 Jan 2012, 18:05

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: moze ktos by udzielił odpowiedzi
napoll

Postby Sylvester on 16 Jan 2012, 15:17

Cześć

Przepraszam ale nie wiem jak to się stało że przestały mi przychodzić powiadomienia na mail o nowych topicach/odpowiedziach, a bez przychodzących powiadomień nie zaglądam tu zbyt często.

Co do Twojego problemu"
Po pierwsze: czy na pewno pierwszy player nie ma aktywowanego "Match"(wówczas tempo dostraja się automatycznie do drugiego playera. Jeśli to nie to, to może masz wybrane złe urządzenie w ustawieniach MIDI (np U-Mix Control Pro lub stary U-Mix Control zamiast U-Mix Control 2), upewnij się że wybrane jest poprawne urządzenie, jeśli problem nadal będzie występował ostatnie co na chwilę obecną mogę polecić to abyś sprawdził czy przypadkiem to nie usterka sprzętowa (choć to wykluczam w 99%). Mianowicie:
pobierz bezpłatny programik MIDI OX wybierz U-Mix Control dla wejścia MIDI i sprawdź w polu Monitor IN czy ruszając Pitch-ami nie wysyłają one tego samego komunikatu MIDI.

Pozdr
Nie pomagam na Privie / No support by PM.
The rules are simple, no license key=no support!
Sylvester

Return to Polski