by multix on 04 May 2011, 11:47
Zgadza się tyle tylko, że w sekcji Collection masz wszystkie utwory umieszczone luzem bez folderów i podfolderów więc wyszukiwanie konkretnego numeru spośród kilku tysięcy jest tutaj absurdem jeśli nie pamiętasz jego nazwy. Ja mam utwory poukładane w folderach w miarę tematycznie i subiektywnie dobrane stylistycznie. Nawet w obrębie house jest to naprawdę sporo selekcji. I tu jest właśnie zgrzyt. W kwestii samego odsłuchu i konfiguracji karty nie mam problemu bo faktycznie z "collection" i "playlist" wszystko działa jak powinno - zagrane utwory odznaczają się a odsłuch jest na 3 kanale karty.
W tym programie zakładka explorer nie ma pełnej funkcjonalności jaką takowa powinna mieć moim zdaniem. Zgodzisz się ze mną?
Możesz w explorerze zajrzeć do konkretnego folderu, podfolderu oraz dodać znajdujące się w przeglądanym folderze utwory do kolekcji lub playlisty, możesz bezpośrednio z explorera wrzucić track do decka ale nie możesz go odsłuchać ani stwierdzić czy był już zagrany (w oknie explorera oczywiście) ... dlaczego? zabrakło pomysłu na kod w programie.... chyba tak bo innego wytłumaczenia nie widzę. Pozdrawiam ;-)
MV DVS 7.218 U46 MKII
Pioneer DJM-500/2xSL-1210MKII
TOSHIBA M200 centrino 1,6GHZ/1M 2GB RAM
ekran-1050x1400 vertical