Page 1 of 1

Slip mode

PostPosted: 25 Aug 2014, 10:39
by tb0ne
Klopt het dat bij timecode control slip mode niet werkt wanneer je scracht of doe ik iets verkeerd? (v3.1.2)

Re: Slip mode

PostPosted: 27 Aug 2014, 12:37
by tb0ne
Ik probeer in het engels...

Re: Slip mode

PostPosted: 27 Aug 2014, 15:58
by RoJeC
Ik gebruik geen tc. De vraag is vrij specifiek; ik kon vooralsnog alleen oudere antwoorden vinden en wilde als eerste serieuze vraag in het NL/BE forum zeker een goed antwoord geven... Dat volgt dus als je EN vraag beantwoord is.

Re: Slip mode

PostPosted: 28 Aug 2014, 12:30
by RoJeC
Timecode en slip werken, maar niet met scratch is wat ik begrijp uit de antwoorden.
De developers hebben er niet recent aan gewerkt, dus ook in 3.3 (nu beschikbaar als Release Candidate) is het niet verandert.

Het lijkt me ook een grote uitdaging om te scratchen en dan strak in de beat te stoppen terwijl deze onhoorbaar is; maar zeker niet onmogelijk voor een ervaren DJ.