IDJ3 using Cross 1.3.4

   Forum closed (read only)
Forum rules
PLEASE.READ.FORUM.RULES.SUPPORT.UPDATE


FORUM CLOSED PLEASE POST in NEW TECHNICAL FORUMS BY SOFTWARE FAMILY

* Register your software (User Control Panel > Profile > Serial Number)
* Go to the download center and install the latest versions of software and drivers
* Use the search tool to look into topics
* Check the FAQs to be sure your problem hasn't been solved already
* Write in concise and precise ENGLISH Thank you.

IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby DJ_D on 13 Sep 2010, 17:33

I have problem where after about 5 minutes of playing the scratch button on IDJ3 stops working. But when I shut down Cross and put it on again everything is ok. Is this IDJ3 or software?
DJ_D
 
Posts: 8
Joined: 08 Sep 2010, 04:29


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby Support@MixVibes on 13 Sep 2010, 17:46

Do you mean that you cannot switch to and from scratch mode when this happen ?
User avatar
Support@MixVibes
 


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby DJ_D on 13 Sep 2010, 21:06

Support@MixVibes wrote:Do you mean that you cannot switch to and from scratch mode when this happen ?


Correct
DJ_D
 
Posts: 8
Joined: 08 Sep 2010, 04:29


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby Support@MixVibes on 14 Sep 2010, 10:20

Never seen or heard this before, I'll check with an IDJ3 if I can reproduce this.
Nothing in 30 minutes.
User avatar
Support@MixVibes
 


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby DJ_D on 15 Sep 2010, 00:25

I think I figured out the problem. I was using an older sound system at the time and I guess it was too close and causing problems because when I hooked up my IDJ3 to my system (which is newer) I had no problems.
DJ_D
 
Posts: 8
Joined: 08 Sep 2010, 04:29


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby djchrisbenz on 16 Sep 2010, 01:19

Hey, i just recently got the Numark idj3 with mixvibes, when i go to play a song it only goes through the headphones and not through my computer which is a mac version 10.5.8. Also when i go to change the audio setting i put bulit in microphone it then comes out through the computer and when i plug in the headphones they dont work..

please help its really frustrating!
djchrisbenz
 
Posts: 2
Joined: 16 Sep 2010, 01:13


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby Support@MixVibes on 16 Sep 2010, 10:14

Did you install the provided driver ? then restart the computer ?
It should work out of the box if you did so.
User avatar
Support@MixVibes
 


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby djchrisbenz on 16 Sep 2010, 21:06

yes i did this multiple times im using mac 10.5.8 i go to mixvibes and when i originally play a song it doesnt come out of the speakers but when i plug my headphones it comes out.. Then i go to audio setting change it to ''Built in Microphone" and it comes out of the speakers but not through the headphones...

please help. I'm upset.
djchrisbenz
 
Posts: 2
Joined: 16 Sep 2010, 01:13


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby dj <yourname> on 19 Sep 2010, 17:30

i use idj3 with mixvibes and it messes up when i try to scratch. for example im playing deck A and i start to scratch with deck B, deck A starts to skip and deck B is late and te scratch sounds bad. why and how does this happen??? please helpp!!!
dj <yourname>
 
Posts: 2
Joined: 19 Sep 2010, 16:45


Re: IDJ3 using Cross 1.3.4

Postby Support@MixVibes on 20 Sep 2010, 10:52

Latency et computer performance I guess...
User avatar
Support@MixVibes
 



Return to Technical support




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes