light dj-tech dragon two

  

Re: light dj-tech dragon two

Postby ROZE61 on 03 Feb 2016, 22:21

dragon figdj.mappings
(45.32 KiB) Downloaded 352 times
Hi,
1 yes pushbuttons
2 gain, hi,mid,low,filter - no pushbuttons
3 rotary encoders pushbuttons - yes
4 cue mix no pushbutton
5 select is pushbutton
Hope I have made the exact mapping...
User avatar
ROZE61
 
Posts: 74
Joined: 29 Nov 2011, 15:41
Location: Caponago (MB)


Re: light dj-tech dragon two

Postby ROZE61 on 04 Feb 2016, 10:37

dragon.jpg
This is a picture of the lights (work/no work)
User avatar
ROZE61
 
Posts: 74
Joined: 29 Nov 2011, 15:41
Location: Caponago (MB)


Re: light dj-tech dragon two

Postby FigDJ on 04 Feb 2016, 16:01

ROZE61 wrote:Hope I have made the exact mapping...


Thanks you for the quick response.

On the item above, perhaps I did not explained very well.

I need the Locator commands 1 to 4 for player A assigned to buttons S1 to S4 and the Locator commands 5 to 8 for player A assigned to the BROWSER, SAMPLER, EFFECTS and RECORD button on the right side of the controller.

No other commands should be present in this map.

Also an additional question. The select encoder in the center as well as the encoders next to the channel metters should be endless encoders with a detent.

Meaning they can be rotated left or right forever but also have a little tick when you move them. is that correct?
Image
FigDJ
 
Posts: 1354
Joined: 22 Apr 2012, 16:03
Location: Odenton, MD


Re: light dj-tech dragon two

Postby ROZE61 on 04 Feb 2016, 17:18

thanks to you!
You said ok.
I have problems with the export of the map ...
I created new map> player1>
locator 1 control> S1
locator 2 control> S2
locator control 3> S3
4 locator control> S4
5 locator control> browser
6 locator control> sampler
locator 7 control> effects
locator 8 control> records
and then click Export Mapping...
Is correct? maybe I should not rename?
for additional questions:
yes, encoders have little tick, can be rotated left or right forever. yes this is correct.
this night I make another map...
User avatar
ROZE61
 
Posts: 74
Joined: 29 Nov 2011, 15:41
Location: Caponago (MB)


Re: light dj-tech dragon two

Postby ROZE61 on 04 Feb 2016, 18:20

midi.PNG
look the framework please
User avatar
ROZE61
 
Posts: 74
Joined: 29 Nov 2011, 15:41
Location: Caponago (MB)


Re: light dj-tech dragon two

Postby FigDJ on 04 Feb 2016, 19:06

The framework provided the exact information I was looking for.

thanks
Image
FigDJ
 
Posts: 1354
Joined: 22 Apr 2012, 16:03
Location: Odenton, MD


Re: light dj-tech dragon two

Postby ROZE61 on 04 Feb 2016, 23:46

1605512278.mappings
(15.12 KiB) Downloaded 320 times
Hi, this mapping is shorter maybe it right...
User avatar
ROZE61
 
Posts: 74
Joined: 29 Nov 2011, 15:41
Location: Caponago (MB)


Re: light dj-tech dragon two

Postby FigDJ on 06 Feb 2016, 17:05

OK Here is the initial map, by no means is completed yet.
I wanted to post a file to start testing and finding error or other ways to map it.

I will be posting documentation and test procedures later.
Initial feedback welcome.

this is test version 3.
test version 1 tested channels- not published
test version 2 tested loading- not published
Dragon(Dj Tech)TV3.mappings
(185.52 KiB) Downloaded 329 times
Image
FigDJ
 
Posts: 1354
Joined: 22 Apr 2012, 16:03
Location: Odenton, MD


Re: light dj-tech dragon two

Postby ROZE61 on 07 Feb 2016, 09:44

Now I try... thanks
User avatar
ROZE61
 
Posts: 74
Joined: 29 Nov 2011, 15:41
Location: Caponago (MB)


Re: light dj-tech dragon two

Postby ROZE61 on 08 Feb 2016, 13:45

I tried the map and I apologize for the bad English, I hope you understand what I write...
initially it was not stable ... lights went on, and three minutes later not illuminated. This appened many times.... now controller and software have decided to work ...
1)pitch fader is reversed (+/-)(-/+)
2)jog weel steady light and does not rotate.
3)"Select" knob = not work.
4)"sampler" button = not work.
5)"effect" button = not work.
6)"browser" button = work but not light.
7)"record" button = work but not light.
8)rotary encoders near the channel meters = you push and enable / disable loop, but turning the knob does not change the length of the loop.
I must to recheck sampler / effects because maybe I did not understand what should happen by pressing the button ...
with "virtual DJ " = you push sampler and effects buttons and screen opens ...
with "virtual DJ" = If you push "P1-FX on" the light is "ON" for 2 encoders
with "virtual DJ" = the knobs of the filters when they are activated light is "flashing"
Thanks FigDj, you are a Magician...
User avatar
ROZE61
 
Posts: 74
Joined: 29 Nov 2011, 15:41
Location: Caponago (MB)


PreviousNext

Return to Mapping Midi




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes