Cross DJ Remote for iPad Bug?

   Mixvibes iOS / Android applications for iPhone and iPad: CrossDJ / CrossDJ Remote

Cross DJ Remote for iPad Bug?

Postby heros109 on 17 Mar 2013, 13:34

hi there,

I have always the problem that my iTunes Playlists showing in the Remote app exactly but when i click on it the Remote app can't display the titels of my mediathek. What can I do to fix it?

BR Stephan
Win 7 Prof. 64-Bit
Cross DJ 2.3.0
Cross DJ RMT 1.3.0
User avatar
heros109
 
Posts: 5
Joined: 12 Jan 2012, 10:18


Re: CrossDJ Remote for iPad Bug?

Postby heros109 on 14 Apr 2013, 10:38

No one an Idea??? :rolleyes:
User avatar
heros109
 
Posts: 5
Joined: 12 Jan 2012, 10:18


Re: CrossDJ Remote for iPad Bug?

Postby djegun on 18 Apr 2013, 17:00

Please can you send/post your iTunes XML file (C:\Users\UserName\Music\iTunes) ?
Image
User avatar
djegun
 
Posts: 1196
Joined: 07 Jan 2008, 18:46
Location: France


Re: CrossDJ Remote for iPad Bug?

Postby heros109 on 23 Apr 2013, 23:04

User avatar
heros109
 
Posts: 5
Joined: 12 Jan 2012, 10:18


Re: CrossDJ Remote for iPad Bug?

Postby djegun on 24 Apr 2013, 09:18

Hi can you explain more precisely what is your problem? Can you add screenshots of the problem app and mac app?
Image
User avatar
djegun
 
Posts: 1196
Joined: 07 Jan 2008, 18:46
Location: France


Re: Cross DJ Remote for iPad Bug?

Postby heros109 on 07 Jun 2013, 14:09

After Downgrade from Cross DJ Remote for iPad from Ver. 1.3.1 to 1.2.1 it is always OK. The old app find my iTunes databases from all the two windows 7 PCs.

Please check your new iPad app because its buggy.

BR
heros109
User avatar
heros109
 
Posts: 5
Joined: 12 Jan 2012, 10:18


Re: Cross DJ Remote for iPad Bug?

Postby jaydii on 26 Dec 2013, 19:50

Hi,

I could not get Cross DJ Remote for my iPad to connect to my Macbook Cross DJ installation either. It was pretty frustrating, and I spent almost an hour to an hour and a half trying to diagnose possible networking issues. I finally was able to connect, realizing there was a "Status" button on the Remote deck that was used to pair my iPad and MacBook. I'd like to give a couple of suggestions in order or importance(in my opinion at least), to make this process more intuitive for new users to the software:

1) Update the user manual to have the correct connection steps. Unlike what the manual suggests, the pairing dialog does not popup on the Remote app startup. If this is still the case, I did not see this, and this was probably a major reason I could not pair. Also, putting the connection steps somewhere on your website would be useful. I only found out about the steps in the manual after searching the forum.
2) Add the pairing options in the Remote menu as well. I'd think that is where most users would expect it. Also, a minor improvement - the menu in Remote isn't very evident, it would be nice if there was a button that represents how to get to it like in the desktop app.
3) The instruction manual suggests that an adhoc wifi network is required. This is not actually the case. It is also very annoying to have to set this up, and less computer savvy users may not realize that the ad hoc network isn't required each time. I could imagine this would be cumbersome to setup each time you want to start a DJing session.

Now that I got the app to work, I'm quite happy with it, but I can say that I was literally 5 minutes away from emailing Apple for a refund until I stumbled across the Status button.
User avatar
jaydii
 
Posts: 1
Joined: 26 Dec 2013, 19:37


Re: Cross DJ Remote for iPad Bug?

Postby UncleVibes on 26 Dec 2013, 20:02

Thanks for your report and happy for the happy end. Be sure that 2014 will bring you more from us.
User avatar
UncleVibes
 
Posts: 10254
Joined: 22 Sep 2003, 13:36


Re: Cross DJ Remote for iPad Bug?

Postby pschuh on 16 Feb 2014, 12:31

Hi,

I also had the same problem and could not believe that the solution were that easy. :rolleyes: Please add the "trick" with the status-button to your documentation.

And let people also know that it is not necessary to set up a ad hoc network when both, the iPad and the desktop computer, are still in the same network.

Best regards
Patrick
User avatar
pschuh
 
Posts: 1
Joined: 16 Feb 2014, 12:21



Return to iOS Discussion




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes