[SOLVED]posting problem

   Forum closed (read only)
Forum rules
PLEASE.READ.FORUM.RULES.SUPPORT.UPDATE


FORUM CLOSED PLEASE POST in NEW TECHNICAL FORUMS BY SOFTWARE FAMILY

* Register your software (User Control Panel > Profile > Serial Number)
* Go to the download center and install the latest versions of software and drivers
* Use the search tool to look into topics
* Check the FAQs to be sure your problem hasn't been solved already
* Write in concise and precise ENGLISH Thank you.

[SOLVED]posting problem

Postby vjbadboy on 18 Oct 2011, 06:58

hi!

i cannot post my video, what seems to be the problem?
it always says gateway time out.

thanks!
vjbadboy
 
Posts: 112
Joined: 17 Jun 2011, 04:31
Location: philippines


Re: posting problem

Postby King_Pong on 18 Oct 2011, 09:17

Hi,

You want to post a youTube video ?
Image
User avatar
King_Pong
 
Posts: 499
Joined: 03 Jun 2009, 16:06


Re: posting problem

Postby vjbadboy on 19 Oct 2011, 16:55

yes, is it possible?

i cant post my video file mp4 or avi. here

so post it in youtube first,

thanks!
vjbadboy
 
Posts: 112
Joined: 17 Jun 2011, 04:31
Location: philippines


Re: posting problem

Postby Jim B on 19 Oct 2011, 17:32

vjbadboy wrote:yes, is it possible?


Yes, posting youtube clips is possible using the tools on this forum.

If you can't figure out how to do it just post the Youtube link and a Mod or a team member will do able to sort it out for you ;)

You can start a new thread (in Video and Mixes) or place it here in this one.
Jim B
 
Posts: 1973
Joined: 08 Jul 2009, 18:02
Location: Nottingham, England


Re: posting problem

Postby Blackbrook on 19 Oct 2011, 19:01

be aware not to copy the whole youtube lin in, JUST the cryptic part from the end i.e. IS86S92S
Viele Grüße,
Cheers,
A plus,
Steve

Image
Winner Mixvibes 10 years DJ contest 2009


Blackbrook
 
Posts: 4417
Joined: 25 Dec 2007, 13:33


Re: posting problem

Postby vjbadboy on 24 Oct 2011, 16:34

thanks!

i have posted my video titled "scratching my video files"
hope youll like it, it seems that my internet connection is too slow thats why it always says gateway time out, so its ok now.

cheers!
vjbadboy
 
Posts: 112
Joined: 17 Jun 2011, 04:31
Location: philippines



Return to Technical support




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes