Slip Mode - Hold Button Option

   Suggest features and improvements

Slip Mode - Hold Button Option

Postby acemc on 31 Mar 2013, 09:18

Hi guys, so yesterday I decided to take advantage of the discounted price of CrossDj for iPad. It's a great app :biggrin: One thing I noticed is that the slip mode on the iPad is just a "hold" button with regards to looping. When I map any of my loops in slip mode in CrossDj (mac version) I'm only given the "toggle" button option. This is super frustrating. When I want to do a loop roll (in slip mode) I only want the loop on as long as the button is pressed/held (like it does on the iPad version). I know we have the "roll" effect but we cant map specific amounts to a button, so I can't use that effect for the function I'm after.
Please consider adding a "hold" button option for loops in slip mode.
MEMBER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
acemc
 
Posts: 237
Joined: 04 Mar 2013, 19:46
Location: South Africa


Re: Slip Mode - Hold Button Option

Postby Support@MixVibes on 02 Apr 2013, 10:47

Did you try the opposite ? Slip is holder.
User avatar
Support@MixVibes
 


Re: Slip Mode - Hold Button Option

Postby acemc on 02 Apr 2013, 16:11

Did you try the opposite ? Slip is holder.

I really don't quite understand this.
Can you clarify this a bit for me please?
MEMBER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
acemc
 
Posts: 237
Joined: 04 Mar 2013, 19:46
Location: South Africa


Re: Slip Mode - Hold Button Option

Postby Support@MixVibes on 02 Apr 2013, 16:52

Instead of having the loop button in holder, trying with the slip in holder.
User avatar
Support@MixVibes
 


Re: Slip Mode - Auto Loop "Hold" Button Option

Postby acemc on 02 Apr 2013, 23:03

I still don't understand. How would that work?
No matter whether I hold or toggle the slip mode button, I still have to press the loop button twice. Once to activate & another to de-activate it.
MEMBER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
acemc
 
Posts: 237
Joined: 04 Mar 2013, 19:46
Location: South Africa


Re: Slip Mode - Hold Button Option

Postby Support@MixVibes on 03 Apr 2013, 10:24

Ok, now I have understood. Sorry.
User avatar
Support@MixVibes
 


Re: Slip Mode - Hold Button Option

Postby acemc on 11 Apr 2013, 19:38

With the help of our mapping guru - forum member DzsoniB, I was made aware that this particular function does already exist in the current 2.3.1 version of CrossDj. I simply had to use a different button option "Trigger" instead of "Button". Sorry for the mistake.
MEMBER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
acemc
 
Posts: 237
Joined: 04 Mar 2013, 19:46
Location: South Africa



Return to Suggestions




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes