sampler does not work right however

   Suggest features and improvements

sampler does not work right however

Postby dj_cross_fade on 04 Jul 2012, 20:35

so i used the sampler in loop the other day and it seems to
space between each loop :D . seems to be a bug that i ended up liking .
how ever i would like this option sometimes and not all the time.
it would be called space loop. it almost sounds like someone cutting the fader out before the loop starts again.
i stream my mixes and Gameplay at http://www.hitbox.tv/MediaHeadzTv
at Hitbox.tv you get no copy right strikes and im working on making a DJ community there
User avatar
dj_cross_fade
 
Posts: 1079
Joined: 25 May 2008, 21:57
Location: usa, ca, sunnyvale


Re: sampler does not work right however

Postby Support@MixVibes on 05 Jul 2012, 10:37

If the it loops with space it's certainly because the rolling frequency is greater than the sample length.

Ie :2 beats with a RF of 4 beats will play 2 beats every 4 beats, so this leave you with 2 'empty/silent' beats.
User avatar
Support@MixVibes
 


Re: sampler does not work right however

Postby BennyB on 08 Jul 2012, 08:14

dj_cross_fade wrote:so i used the sampler in loop the other day and it seems to
space between each loop :D . seems to be a bug that i ended up liking .
how ever i would like this option sometimes and not all the time.
it would be called space loop. it almost sounds like someone cutting the fader out before the loop starts again.


Or you didn't link it with player so you have a biger BPM set on sampler decks, or you have quantise switched on, and try to stick the shorter loop on beat, or you have not finshed reading the manual yet (-_-)
Image
April 2012 Mixvibes DJ of the month

aka. Ben

"...Music Is The Answer To The Problems..."

FOUNDER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
!!!Sampler Fi!!!
Helping MIXVIBES FORUM being an awsome place
since 2011!

MixVibes People!!! UNITE!!!
User avatar
BennyB
 
Posts: 836
Joined: 14 Apr 2011, 21:54
Location: Hungary


Re: sampler does not work right however

Postby UncleVibes on 08 Jul 2012, 11:12

or you have not finshed reading the manual yet :mad:


But if the manual was in distribution on the download center for the RC it is now out of line up to next thursday when a final publication will be inside the support pages of http://www.mixvibes.com

dj-cross_fade doesn't like to read a manual, everybody notices it since a couple of years now on this forum.
But he can be intuitive... :cool:
User avatar
UncleVibes
 
Posts: 10254
Joined: 22 Sep 2003, 13:36


Re: sampler does not work right however

Postby BennyB on 08 Jul 2012, 16:11

UncleVibes wrote:But he can be intuitive... :cool:


Yeah... we see that :mrgreen:
Image
April 2012 Mixvibes DJ of the month

aka. Ben

"...Music Is The Answer To The Problems..."

FOUNDER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
!!!Sampler Fi!!!
Helping MIXVIBES FORUM being an awsome place
since 2011!

MixVibes People!!! UNITE!!!
User avatar
BennyB
 
Posts: 836
Joined: 14 Apr 2011, 21:54
Location: Hungary


Re: sampler does not work right however

Postby dj_cross_fade on 12 Jul 2012, 03:27

UncleVibes wrote:
or you have not finshed reading the manual yet :mad:


But if the manual was in distribution on the download center for the RC it is now out of line up to next thursday when a final publication will be inside the support pages of http://www.MixVibes.com

D J-cross_fade doesn't like to read a manual, everybody notices it since a couple of years now on this forum.
But he can be intuitive... :cool:

lol you or right sir . im the the guy that if he lost i wont pull over :lol:
i stream my mixes and Gameplay at http://www.hitbox.tv/MediaHeadzTv
at Hitbox.tv you get no copy right strikes and im working on making a DJ community there
User avatar
dj_cross_fade
 
Posts: 1079
Joined: 25 May 2008, 21:57
Location: usa, ca, sunnyvale



Return to Suggestions




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes