sampler recorder

   Suggest features and improvements

Re: sampler recorder

Postby dj_cross_fade on 04 Jul 2012, 20:24

sylMV wrote:
dj_cross_fade wrote:lets say you have a nice 8 bar loop in one of your players .
you want to send that loop to a sampler bank all you would have to do is hit sampler record on a bank and you or ready to go with 2 decks free again to drop that record sample over 2 u r songs mixing :D .


I don't get it :cry:
Might be due to my poor English...
Could you rephrase ? ;)
Thanx a lot !

lol

so in short you record loops from your decks and send them to a sampler.
i stream my mixes and Gameplay at http://www.hitbox.tv/MediaHeadzTv
at Hitbox.tv you get no copy right strikes and im working on making a DJ community there
User avatar
dj_cross_fade
 
Posts: 1079
Joined: 25 May 2008, 21:57
Location: usa, ca, sunnyvale


Re: sampler recorder

Postby BennyB on 04 Jul 2012, 20:34

dj_cross_fade wrote:so in short you record loops from your decks and send them to a sampler.


Just create a loop in a track, engage the loop, and click on an empty sampler pad, and the loop is transfared to the pad you clicked.
Image
April 2012 Mixvibes DJ of the month

aka. Ben

"...Music Is The Answer To The Problems..."

FOUNDER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
!!!Sampler Fi!!!
Helping MIXVIBES FORUM being an awsome place
since 2011!

MixVibes People!!! UNITE!!!
User avatar
BennyB
 
Posts: 836
Joined: 14 Apr 2011, 21:54
Location: Hungary


Re: sampler recorder

Postby sylMV on 05 Jul 2012, 09:02

dj_cross_fade wrote:so in short you record loops from your decks and send them to a sampler.


Ok, i didn't' get it cause it's already available and i was expecting something new :mrgreen:

Dzsonib is right, just click an empty pad !
SylMV

Image
User avatar
sylMV
 
Posts: 3098
Joined: 04 Jan 2007, 09:38


Re: sampler recorder

Postby sfronti on 05 Jul 2012, 09:07

SylMV we like the new one!!! :biggrin: :biggrin:

Stelios, Greece
Image
July 2012 Mixvibes DJ of the Month
Hp EliteBook
C.P.U: Intel Core I7, 2.0GHz
Ram:16Gb
V.G.A:NVIDIA Quadro 3000M (2Gb ram)
H.D.D1:SSD 500Gb
H.D.D2:1T (7200rpm, 32mb)
Soundcard: Esi UDJ6, Audio4 DJ
O.S:Win 10 Pro 64bit, Win 7 Pro 64bit
Mix Vibes: Cross 3.4.3, 3.3.11
Controller:Gemini G4V, U-Mix Pro2, Denon MC3000, Faderfox Dj2,


MEMBER OF:
:cool: c00l People MV Society :cool:
sfronti
 
Posts: 901
Joined: 17 May 2007, 10:16
Location: Athens, Greece


Re: sampler recorder

Postby dj_cross_fade on 08 Jul 2012, 14:05

yes we do have it :D o i cant wait to get my PC back up ruining
i stream my mixes and Gameplay at http://www.hitbox.tv/MediaHeadzTv
at Hitbox.tv you get no copy right strikes and im working on making a DJ community there
User avatar
dj_cross_fade
 
Posts: 1079
Joined: 25 May 2008, 21:57
Location: usa, ca, sunnyvale


Previous

Return to Suggestions




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes