Why can't I post anywhere else in this forum?

   Post your tips and tutorials here

Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby daniel clark on 23 Mar 2013, 17:04

:cool: :cool: have you checked the ,log on each time block,when you log in :cool: not shure whats going on :eek:
Image
Image
January 2012 Mixvibes DJ of the month
MEMBER OF:
:cool: C00l People MV Society :cool:

PLEASE REGISTER YOUR SOFTWARE...FORUM RULES
2014 dell XPS8700
intel core i5 4400@3.10ghz
12 gigs DDR3 ram
NVDIA GeForce GT635
Win 10 /64 bits OS
Realteck 7.1
Home USB sound dogle
Asus VE247H monitor
Logitec G-15 ser 1 gaming keyboard
U-Mix Control Pro 2
User avatar
daniel clark
 
Posts: 6835
Joined: 31 Oct 2008, 00:01
Location: Charleston,S C


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby TheCroust on 25 Mar 2013, 23:23

Aye, it makes no difference whether that box is checked or not. I still can't post anywhere except this thread.

I have a new problem - I've just tried playing some music, plugged my laptop in, nothing has changed on my setup, everything is as it was last night, when it was working fine, but now I don't have any sound coming from channel 1. It's not my mixer as I checked that thinking it was the crossfade, tried different channels on the mixer etc. Just complete silence on that channel.
Nothing looks different on the interface, apart from the gain compensation, which I would expect.
What's going on?
TheCroust
 
Posts: 16
Joined: 17 Mar 2013, 16:04
Location: Gateshead/Newcastle, NE England


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby daniel clark on 25 Mar 2013, 23:47

:cool: have you check that all of the sound config are correct ,, are both channels of the sc reconized ,, is the t c calibration good ,, do you have the one and two in the gui ,,, if all else fails close DVS ,open up the file area for the program and open reset exc ,, :cool: :cool:
Image
Image
January 2012 Mixvibes DJ of the month
MEMBER OF:
:cool: C00l People MV Society :cool:

PLEASE REGISTER YOUR SOFTWARE...FORUM RULES
2014 dell XPS8700
intel core i5 4400@3.10ghz
12 gigs DDR3 ram
NVDIA GeForce GT635
Win 10 /64 bits OS
Realteck 7.1
Home USB sound dogle
Asus VE247H monitor
Logitec G-15 ser 1 gaming keyboard
U-Mix Control Pro 2
User avatar
daniel clark
 
Posts: 6835
Joined: 31 Oct 2008, 00:01
Location: Charleston,S C


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby TheCroust on 26 Mar 2013, 00:58

OK, done what you suggested. I went as far as a fresh install, but it made no difference. I then noticed that channel 1 on the u-mix44 had no input signal, even though on screen display was normal.
As I said before, I hadn't touched anything since last night when it was working perfectly.
Could the U-Mix have just broken randomly? Not impressed if it has, I've only had it a week...
Weirdly, on this install I don;t have the proper mixvibes icon either, just a generic windows application icon. Not sure what that's about.
TheCroust
 
Posts: 16
Joined: 17 Mar 2013, 16:04
Location: Gateshead/Newcastle, NE England


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby daniel clark on 26 Mar 2013, 01:09

:cool: :cool: have you check ed your cables ,swap two to one to see if that make a difference :idea: ,,not shure about the generic icon ,,, you are going out on a limb with the reinstall, some times files get corrupted ,, check info in the dv7 section for related issues :eek:
Image
Image
January 2012 Mixvibes DJ of the month
MEMBER OF:
:cool: C00l People MV Society :cool:

PLEASE REGISTER YOUR SOFTWARE...FORUM RULES
2014 dell XPS8700
intel core i5 4400@3.10ghz
12 gigs DDR3 ram
NVDIA GeForce GT635
Win 10 /64 bits OS
Realteck 7.1
Home USB sound dogle
Asus VE247H monitor
Logitec G-15 ser 1 gaming keyboard
U-Mix Control Pro 2
User avatar
daniel clark
 
Posts: 6835
Joined: 31 Oct 2008, 00:01
Location: Charleston,S C


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby TheCroust on 26 Mar 2013, 01:22

Aye, all cables were unplugged when I checked to see if it was my mixer as I had to set it up for normal vinyl (is there a way I can play normal vinyl through the software, say one deck with tc and one normal? I tried but got a load of strange digital distortion).
So yeah, had all connections apart and put back again, but problem still there.
Tried different channels on the mixer as it's quite an old one, but also no difference.

I suppose if it has somehow broken I have no recourse as it was second hand, only used a couple of times but still not from a dealer.

Cheers for your help anyway, sorry I have to keep posting here but I can't get to the bottom of the forum access issue.
TheCroust
 
Posts: 16
Joined: 17 Mar 2013, 16:04
Location: Gateshead/Newcastle, NE England


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby UncleVibes on 26 Mar 2013, 13:40

May be you don't accept cookies. Try an another brownser.
User avatar
UncleVibes
 
Posts: 10251
Joined: 22 Sep 2003, 13:36


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby TheCroust on 28 Mar 2013, 00:06

Er..the problem with the channel not working seems to have fixed itself. Turned it on tonight and it worked fine. Very odd, probably did it because I was showing my friend how it had broken... Hopefully it'll stay fixed.
TheCroust
 
Posts: 16
Joined: 17 Mar 2013, 16:04
Location: Gateshead/Newcastle, NE England


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby daniel clark on 28 Mar 2013, 00:44

:cool: :cool: now if we could get you to be able to post in another topic ,,then i could move this and everthing will be happy :mrgreen: :mrgreen:
have you tried to use another web browser :?: :?: :?:
Image
Image
January 2012 Mixvibes DJ of the month
MEMBER OF:
:cool: C00l People MV Society :cool:

PLEASE REGISTER YOUR SOFTWARE...FORUM RULES
2014 dell XPS8700
intel core i5 4400@3.10ghz
12 gigs DDR3 ram
NVDIA GeForce GT635
Win 10 /64 bits OS
Realteck 7.1
Home USB sound dogle
Asus VE247H monitor
Logitec G-15 ser 1 gaming keyboard
U-Mix Control Pro 2
User avatar
daniel clark
 
Posts: 6835
Joined: 31 Oct 2008, 00:01
Location: Charleston,S C


Re: Why can't I post anywhere else in this forum?

Postby TheCroust on 28 Mar 2013, 01:26

I'm just trying to get Chrome to boot but for some reason it's not starting. I have no idea why, it worked the other day.
All my cookie settings on firefox are normal (set to accept cookies) - anything else it could be?
TheCroust
 
Posts: 16
Joined: 17 Mar 2013, 16:04
Location: Gateshead/Newcastle, NE England


PreviousNext

Return to Tips & Tutorials




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes