Page 1 of 1

Moderator help needed!

PostPosted: 09 Apr 2019, 21:43
by dnine
Hi,

I registered on the forum more than 2 years ago but I'm still in the group of newly registered users meaning every post I do needs to get approved by a moderator (including this one I assume).
Could any moderator fix this once and for all or am I forced to create a new user profile?

Thanks,
Lieven

Re: Moderator help needed!

PostPosted: 10 Apr 2019, 20:52
by daniel clark
:eek: understand .. have you tried to post in tech support .. you have more than enuff post to have access ,,plus you have a software badge .. team mixvibes will check in to it ,,but before hand try to post on /in teck support ,,or explain what going on in more detail :cool:

:idea: yes your name is in black .. look in your profile and see what groups you are in :idea:
look at tab for user groups ,, see if you can select user Cross :idea:

Re: Moderator help needed!

PostPosted: 11 Apr 2019, 09:02
by dnine
Hi Daniel,

I don't know what more I can do.
Do you want me to copy the original post to the tech support forum?
In my profile I can see "Newly registered users" which is shown by default, then "Registered users" and "users_cross". I don't seem to be member of last two.
Can't you as a moderator fix this?

Regards,
Lieven

Re: Moderator help needed!

PostPosted: 11 Apr 2019, 15:33
by Team@Mixvibes
Hi Lieven,

Very strange that this happened. Just removed you from the group, everything should be alright now.

Best,
Alex @Mixvibes

Re: Moderator help needed!

PostPosted: 11 Apr 2019, 16:26
by dnine
Thanks Alex!