Where is Spout output?

   Talk about gear, music, shows or anything you'd like.

Where is Spout output?

Postby redocoder on 27 Jan 2017, 21:58

I am running Cross 3.4.3 on windows and I can see the Syphon output checkbox but Syphon runs on OSX, where is the Spout output for windows users?
User avatar
redocoder
 
Posts: 39
Joined: 03 Nov 2013, 18:26
Location: Roanoke, VA - United States


Re: Where is Spout output?

Postby RoJeC on 28 Jan 2017, 02:00

You'll have to be patient. It's just been introduced.
Ronald

Image

downloads + more forums = Register license(ucp.php?i=169)
Apple store new user? first read viewtopic.php?f=259&t=34199
Manual? In Cross open menu, select Help (available 24/7).
Audio dropouts? Increase audio 'buffer size' value.
FAQ iOS / Android / PC / MAC http://www.mixvibes.com/FAQ/
Soundcard not available/working? Try the 32bit version of Cross (is also installed).
RoJeC
 
Posts: 4284
Joined: 20 May 2011, 07:55
Location: Bussum, Netherlands


Re: Where is Spout output?

Postby redocoder on 28 Jan 2017, 08:56

RoJeC wrote:You'll have to be patient. It's just been introduced.


Roger that, was just unsure if it was already implemented and something is not working with my spout receiver or program settings.
Thanks for the quick reply.
User avatar
redocoder
 
Posts: 39
Joined: 03 Nov 2013, 18:26
Location: Roanoke, VA - United States


Re: Where is Spout output?

Postby redocoder on 14 May 2017, 14:33

phpBB [video]
User avatar
redocoder
 
Posts: 39
Joined: 03 Nov 2013, 18:26
Location: Roanoke, VA - United States


Re: Where is Spout output?

Postby daniel clark on 14 May 2017, 14:40

:eek: the beta for remixvid is abvaible,,plus there are vids showing how to intergrate spout to the software ,, not sure if this helps but some info
viewtopic.php?f=262&t=38368

plus dissuscion topic ,,
viewtopic.php?f=358&t=38374
Image
Image
January 2012 Mixvibes DJ of the month
MEMBER OF:
:cool: C00l People MV Society :cool:

PLEASE REGISTER YOUR SOFTWARE...FORUM RULES
2014 dell XPS8700
intel core i5 4400@3.10ghz
12 gigs DDR3 ram
NVDIA GeForce GT635
Win 10 /64 bits OS
Realteck 7.1
Home USB sound dogle
Asus VE247H monitor
Logitec G-15 ser 1 gaming keyboard
U-Mix Control Pro 2
User avatar
daniel clark
 
Posts: 6703
Joined: 31 Oct 2008, 00:01
Location: Charleston,S C


Re: Where is Spout output?

Postby redocoder on 03 Nov 2017, 19:29

Still no ETA on functioninal spout for Cross???
User avatar
redocoder
 
Posts: 39
Joined: 03 Nov 2013, 18:26
Location: Roanoke, VA - United States


Re: Where is Spout output?

Postby Zyper on 26 Nov 2017, 00:39

+1
User avatar
Zyper
 
Posts: 17
Joined: 18 Jan 2013, 10:30


Re: Where is Spout output?

Postby Team@Mixvibes on 26 Nov 2017, 20:03

Hi everyone,

Sorry about the lack of response on this and many other topics.

I will pass this topic on to the rest of the team to see if they are able to provide more answers.

Since I am just the weekend support, I have no idea if or when this might get integrated into Cross, but think that it should be (especially since it has been added to Remixvideo).

Adam @Mixvibes
Commercial related requests: please reach out to support@mixvibes.com
[center]Post directly your support requests on the forum.
Thank You!
Team@MixVibes gives no support by PM[/b]
User avatar
Team@Mixvibes
 
Posts: 584
Joined: 18 Mar 2010, 11:51



Return to General Chat




Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 13 guests

 
 
   
 
© 2014 Mixvibes