by dvvvayne on 18 Aug 2013, 12:24
Witam. Mam problem, ponieważ kupiłem nowego lapa z myślą o DJ'ce, o specyfice która uciągnie spokojnie na full najnowsze gry, jednak jest problem z Crossem. Problem jest z softwarem lub jego zgraniem z systemem, ponieważ pojawia się nawet gdy gram z samego lapka, bez kontrolerów i DVS.
Otóż wygląda to tak że program łapie miniaturowe zwiechy kiedy chodzi ponad 1-2h non stop.
Daje to taki skutek że mam dłuższe lub krótsze miniaturowe przerwy w dźwięku. Takie przerywanie.
Po zmienieniu buffer size w opcjach program nagle traci zwieche na pare minut i chodzi dobrze.
Nie ma znaczenia jaka karta dźwiękowa, na karcie z lapa i z U-Mix Control Pro jest dokładnie to samo.
Wcześniej pojawiał się również problem gdy program chodził długo przy analizowaniu nagrań "w biegu", ale zanalizowałem wszystkie i póki co nic się nie dzieje.
Najbardziej mnie dziwi że na kompie z Intel Pentium i7, i 16gb ramu mogą występować takie problemy, pozatym system jest prawie czysty,nic szczególnego co mogłoby go zamulać nie wgrywałem.