MIX VIBES Cross i CDJ2000NEXUS opinie

MIX VIBES Cross i CDJ2000NEXUS opinie

Postby namteh on 12 May 2013, 17:44

Witam serdecznie,

Czy ktoś używa programu MIX VIBES Cross z playerami firmy Pioneer CDJ-200 NEXUS ?

Chciałem zakupić ten program wraz z wtyczka video, jednak nie zrobię tego w ciemno, gdyż 500 zł wyrzucić w błoto byłoby bezsensy, gdyby okazało się że tylko na filmie promo chodzi jak należy.

Polski dystrybutor nie ma wersji do testowania, a wersja demo ogólnie dostępna nie oferuje współpracy z kontrolerami, więc nie mam jak sprawdzić.

Dodatkowo wtyczką video chciałem sterować z poziomu miksera (Pioneer DJM-900) oraz dodatkowym sterownikiem MIDI (np. akai).

Moje pytania do użytkowników, o ile ktoś korzystał z w/w przeze mnie sytuacji:

- Jak chodzi CDJ 2000 NEXUS po HID z MIX VIBES Cross - czy nie ma opóźnień, czy dobrze jest zmapowany ten HID, czy przyciski/funkcje z cd pionka dokładnie odzwierciedlają to co się dzieje przy korzystaniu z programu ?

- Czy wtyczka video chodzi stabilnie i można ją dowolnie mapować ? efekty, itd. ?

Dzięki za odpowiedź,
Pozdrawiam!
namteh

Re: MIX VIBES Cross i CDJ2000NEXUS opinie

Postby mattcardan on 13 May 2013, 14:46

Z HIDem na Pionkach nie ma problemu ,u mnie na 400 chodzi bez zarzutu ,a co miksera pewnie będzie podobnie ,ja mam Cross DJ z Pluginem świeżo po aktualizacji i jest jeszcze lepiej niż przed. Pozdrawiam
mattcardan

Return to Polski