Licencja - Maya44

Licencja - Maya44

Postby Fauston on 02 Feb 2012, 17:55

Witam. Mam pytanie odnośnie uzyskania licencji na oprogramowanie za pośrednictwem właśnie tej karty dźwiękowej. Czy jest taka możliwość? Z tego co czytałem Mixvibes przejęło ESI i sprzedajecie Mixvibes DVS właśnie wraz z tą kartą i to praktycznie w tej samej cenie co kosztowała sama karta.
Fauston

Re: Licencja - Maya44

Postby Sylvester on 02 Feb 2012, 18:17

Cześć,

Fauston wrote:Witam. Mam pytanie odnośnie uzyskania licencji na oprogramowanie za pośrednictwem właśnie tej karty dźwiękowej. Czy jest taka możliwość?

Nie, jest to oddzielny produkt i pomimo współpracy między MixVibes a ESI, MixVibes nie ma oddzielnej oferty dla osób posiadających produkty ESI.

Fauston wrote:Z tego co czytałem Mixvibes przejęło ESI i sprzedajecie Mixvibes DVS właśnie wraz z tą kartą i to praktycznie w tej samej cenie co kosztowała sama karta.

To nie tak. Jak pisałem firmy te współpracują/współpracowały ze sobą, ale nikt nikogo nie przejął (;
MixVibes miał w ofercie Maye44SE do której była dołączana wersja DVS LE czyli okrojona Light Edition.

Jeśli szukasz programu z pełną funkcjonalnością sterowania kodem czasowym DVS to polecam Ci zakup pełnej wersji programu Cross, który jako otwarty system obsłuży posiadaną przez Ciebie kartę Maya44.
Pozdrawiam
Nie pomagam na Privie / No support by PM.
The rules are simple, no license key=no support!
Sylvester

Return to Polski