Witam
dzisiaj doszła do mnie paczka z djshop.pl wraz z dvs-em podanym w temacie
posiadam:
- PC Core 2 Duo 2.33, 3gb DDR2, Winda 7 32 bit
- 2x Technics SL-1200MK2
- Pioneer DJM400
opis problemu:
rozpakowałem paczuszkę, podążałem zgodnie z instrukcją, więc podłączyłem do karty U-44 oba gramofony, oraz uziemienie ( INPUT )
z OUTPUT do mixera podłączyłem załączonymi kablami RCA odpowiednio do kanałów phono/line, przełaczniki ustawione na line, oraz master out na stereo
wszystko wydaje się być ok wkladam płytke instaluje się ok po uruchomieniu programu przeprowadzana jest 10 krokowa konfiguracja
1 krok wybór skórki
2 krok wybór interfaceu audio - z instrukcji należy wybrać ASIO
3 krok wybór soundcard - z instrukcji należy wybrać MixVibesAsioUMix44
4 krok Choose audio outputs connected to the mixer
i tu pojawia się problem bo mam informacje że brak połączenia w obu wyjściach...

do mixera mam także podłączone głośniki z komputera jeśli włącze jakąkolwiek nute z media playera to normalnie leci z głośników i na pierwszym kanale OUTPUT w karcie pulsuje dioda jakość dźwięku niejest najlepsza bo mozna dostrzeć przy wysokich tonacjach lekkie trzeszczenie
niewiem co jest nietak... próbowalem także na laptopie z Vistą to smao jest i tam ta instrukcja obsługi do niczego się nie nadaje
jeżeli chodzi o sprawność mixera i gramofonów to sprawdzałem przy normalnym podłączeniu mixer - gramofony i wszystko hula na zwykłym vinylu
potrzebuje pomocy szukalem na googlach ale tam niema prawie nic na temat tego dvsa,
na życzenie mogę porobić foty całego setupa ale mysle ze chyba jasno wyjasnilem