PROSZĘ O INSTRUKCJE OBSŁUGI PROGRAMU Cross LE 1.0.4 ,

PROSZĘ O INSTRUKCJE OBSŁUGI PROGRAMU Cross LE 1.0.4 ,

Postby mil8 on 12 Sep 2009, 21:52

WITAM , NIE MOGE ODPALIĆ VINYLA ,STANOŁEM W MIEJCU , ZAINSTALOWAŁEM STEROWNIKI, KABLE SĄ DOBRZE PODŁĄCZONE ITP , NIE WIEM JAK SKONFIGUROWAĆ GRAMOFONY ŻEBY MOŻNA ODPALAĆ MP3 Z VINYLA ,PROSZĘ O POMOC ,POSIADAM PROGRAM Cross LE 1.0.4 , NIGDZIE NIE MOGE ZNALEŚĆ OPISU .....
mil8

Re: PROSZĘ O INSTRUKCJE OBSŁUGI PROGRAMU Cross LE 1.0.4 ,

Postby Sylvester on 15 Sep 2009, 11:07

Cześć

Wszystko zależy od tego do jakiego sprzętu maiłeś dorzucony program Cross LE ? Jeśli był dorzucony w komplecie z interfejsem MixVibes U46mkII to niestety nie posiada on opcji DVS (Digital Vinyl System)..
Ten topic poda więcej szczegółów odnośnie programów w wersji LE: viewtopic.php?f=207&t=11647

Pozdrawiam!
Nie pomagam na Privie / No support by PM.
The rules are simple, no license key=no support!
Sylvester

Postby mil8 on 16 Sep 2009, 04:55

kiedy otwieram croosa i wczhodze w preferencje nie ma w głownym meni opcji vinyl /cd są tylko zakładki AUDIO,KEYBORD/MIDI/ABOUT/ nie ma zakłdki VINYL/CD czy to jest świadectwo tego że program nie posiada opcji DVS , czy potrzebuje jeszcze sterownika ,który uaktywni tą funkcję ? na drugiej płytce posiadam plik udpade DVS ,zainstalowałem go ale jak klikne na ikonke (gramofon) to wyskakuje mi okno z komunikatem WRONG INSTALACION
kolejna sprawa , na orginalnej płycie z Cross le posiadam jeszcze plik vinyl ripper ,którego zresztą nie mogę odpalić ,otzrywiście sterowniki do karty sa zainstalowane poco opcja vinyl ripper ?
Możesz mi podać wersje z opcją DVS ? i link do ściągnięcia jeśli to możliwe , pozdro
mil8

Postby Sylvester on 16 Sep 2009, 10:20

- jeśli Cross-a LE dostałeś w komplecie z interfejsem U46mkII to nie ma opcji aby używać w nim sterowania winylami.
Nie pomoże żaden update ani podpięcie jakiegoś hardware-u (np. kontrolera).

- Update DVS - zainstalowałeś zupełnie nie potrzebnie - jest to update do programu MixVibes DVS a Ty masz Crossa LE.

- Vinyl Ripper to prosty programik do zgrywania winyli do mp3/wav: http://www.mixvibes.com/site/pageeng/pa ... =mv7ripper

- Jeśli chcesz mieć program z opcją kodu czasowego pozostaje zakup pełnej wersji programu.

Pozdrawiam
Nie pomagam na Privie / No support by PM.
The rules are simple, no license key=no support!
Sylvester

Return to Polski