MixVibes nie gra na dwa Decki...!!!

MixVibes nie gra na dwa Decki...!!!

Postby FREAK777 on 11 Oct 2008, 14:22

Witam serdecznie!!!

Chciałem się Was poradzić w sprawie sprzętu MixVibes a mianowicie chodzi mi o to ze po zainstalowaniu programu oraz sterowników do U46 MK2 pierwsze granie przebiega bez problemu a wiec normalnie po skonfigurowaniu gram z dwóch adapterów...jednak po kolejnym uruchomieni programu gra mi już tylko jeden ten podłączony na ch12.. drugi wogole nie czyta sygnału... poszperałem troszkę i zauważyłem ze w programie w opcjach zakładka vinyl w pozycji audio na vinylu 1 jest
U46MK2 Ch12 a wiec dobrze a na vinylu 2 jest to samo !!!
Poszperałem dalej i u w ustawieniach kompa znalazłem chyba problem.. W właściwościach>dźwięk i urządzenia audio>zakładka audio wybieram urządzenie na odtwarzanie i nagrywanie i mam tam opcje odpowiednio:
U46MK2 Ch12
U46MK2 Ch34
U46MK2 Ch56
oprócz tego mam swoja kartę zintergrowana która w tym przypadku mnie nie interesuje...

Problem polega na tym ze wcześniej była jeszcze jedna opcja do wyboru U46MK2 Ch123456 i jak ja wybierałem było wszystko ok tylko ze tera do cholery jej nie ma a za ta są wcześniej wspomniane problemy. :/

Przeinstalowałem program, sterowniki, system i dalej to samo...!!!

Wie ktoś może co jest przyczyna takiego obrotu sprawy??

Jeżeli tak to proszę o info!!!

Być może ja źle szukam i problem leży zupełnie gdzie indziej!!!

Serdeczne dzięki i pozdrawiam...
FREAK777

Re: MixVibes nie gra na dwa Decki...!!!

Postby Sylvester on 03 Sep 2009, 12:47

proszę o uzupełnienie pola serial number w panelu "Twoje konto" - support dla użytkowników z pełną aktywacją.

W drugiej kolejności możesz dopisać jaki masz system operacyjny
Pozdr
Nie pomagam na Privie / No support by PM.
The rules are simple, no license key=no support!
Sylvester

Return to Polski