Tips & Tricks

Re: Tips & Tricks

Postby Ponk on 25 Oct 2007, 00:09

gdzies wsumie widzialem na tym forum jak to zrobic, tzn jak nagrac set, ale niemoge tego teraz znalesc
...
wygladalo to tak, ze tworzyles nie dwa pleyery a trzy i na tym trzecim wlaczales rec.
...
co do nagrywania dzwiekow to chyba trzeba w panelu sterowania ustawic zamiast karty kompowej, u46
i wtedy powino wszystko isc do nagrywania, np. przez nagrywacz systemowy.
ale pewnie dla keer-a o to chodzilo.
Toshiba Satellite
Dual-Core, 1,730MHz, 1014MB RAM
Vestax PDX 2000 MKII
Vestax PMC 05 PRO III - sprzedam!
Ecler HAK 360
Numark TT500
Mixvibes U46 MKII
Mixvibes Producer
Akai MPD 16
Ponk

Postby keer on 25 Oct 2007, 14:25

Ponk wrote:gdzies wsumie widzialem na tym forum jak to zrobic, tzn jak nagrac set, ale niemoge tego teraz znalesc
...
wygladalo to tak, ze tworzyles nie dwa pleyery a trzy i na tym trzecim wlaczales rec.
...
co do nagrywania dzwiekow to chyba trzeba w panelu sterowania ustawic zamiast karty kompowej, u46
i wtedy powino wszystko isc do nagrywania, np. przez nagrywacz systemowy.
ale pewnie dla keer-a o to chodzilo.

Mam ustawioną u46 w panelu sterowania jako domyślną karte dla windowsa. Zintegrowanej nie mam w ogóle zainstalowanej. Mi nie chodzi o nagrywanie setów w mixvibie tylko o nagrywanie czegokolwiek z tej karty np. w soundforgu.
keer

Postby hardroy on 14 Feb 2008, 18:30

generalnie sprawa banalnie prosta... :) jesli wystepuje u ciebie cos takiego, to najzwyczajniej systemowo wylacz te karte, ktora masz w komputerze jako priorytetowa, wtedy wszystko bedzie tylko i wylacznie wyslane karta na kanale 1-2 out a zbierane z kanalu 1-2 in :)
hardroy

Postby XLselektor on 22 Sep 2009, 11:24

przydatne dzieki
XLselektor

Previous

Return to Polski