Mixvibes U-Mix 44 Ultimate - problem

Mixvibes U-Mix 44 Ultimate - problem

Postby Kojot on 05 Jun 2013, 01:17

A wiec zrobilem wszystko tak jak ktos opisal tutaj na forum konfiguracje asio, mixvibes itd.
Lecz, nie wykrywa mi w ogole wejsc i wyjsc w asio, a co za tym idzie w mixvibes nie moge dokonczyc ustawien ;/

Ustawialem asio(wlaczalem out/in) zarazem ustawilo mi w asio, ze out/in jest niedostepne(czerwony krzyzyk) nie moge sobie z tym poradzic..

Oraz po podlaczeniu playerow do interfejsu klikajac play/cue slychac pisk ;/ Sprawdzilem kable, R i L jest dobrze wszystko, kable sprawne, zaznaczylem vinyl na playerze. no i w ogole w sekcji outpot na interfejsie nie migaja kontrolki..
Bede wdzieczny jesli ktos pomoze, bo mi juz osobiscie glowa peka, od meczenia rozwiazan, a moze ktos tutaj ogarnia duzo lepiej niz ja ;)
Dziekuje, pozdrawiam.
Kojot

Re: MixVibes U-Mix 44 Ultimate - problem

Postby Coval_pl on 06 Jun 2013, 08:07

Ja mam zainstalowany ASIO4ALL i skonfigurowałem to bez problemu od samego początku. Jedyne z czym mam problem, to że dźwięk mi się czasem przycina.
Sprawdź też ustawienia mikserow systemowych czy dzieś nie masz zapętlenia miedzy wyjsciem a wejściem na wszystkich widocznych w sytemie artach dźwiękowch. Wycisz wszystko poza wave i line-in. To musi byc jakis prosty problem tego typu. Tak na odległość trudno stwierdić co jest nie tak, misiałbyś wrzucić jakieś screenshot'y albo fotki konfiguracji zestawu.
Coval_pl

Return to Polski