Mix Vibes Home Le DJ Tech Edition - POMOCY

Mix Vibes Home Le DJ Tech Edition - POMOCY

Postby Olololo on 04 Jun 2012, 16:51

Cześć wszystkim,

Właśnie kupiłem z allegro DJ Tech Control mix 20, ale nie bylo w zestawie plytki. W zwiazku z tym nie moge korzystac ze sprzetu. Czy ktos bylby tak mily i moglby cos doradzic? Może ktorys z Was ma w posiadaniu taki software?
Ps. Wysylalem juz maila do support teamu na maxvibes.pl ale niestety nie prowadza supportu DJ Tech :|. Rowniez odezwalem sie do N-deep, bez pozytywnego zalatwienia sprawy.

Pozdrawiam
Olololo

Re: Mix Vibes Home Le DJ Tech Edition - POMOCY

Postby Sylvester on 04 Jun 2012, 17:28

Niestety zakupiłeś niekompletny produkt - nie wiem czy w opisie aukcji był uwzględniony brak softu - jeśli nie - być może masz do czynienia z nieuczciwym sprzedającym - albo sprzedający dostarczy Ci brakujące składniki zestawu (tj. soft) albo oddaj towar żądając zwrotu poniesionych kosztów (regulamin allegro, prawo handlowe).
Jeśli opis aukcji uwzględniał brak softu dołączonego do sprzętu - pozostaje Ci zakup oddzielnego oprogramowania.

Pozdr
Nie pomagam na Privie / No support by PM.
The rules are simple, no license key=no support!
Sylvester

Re: Mix Vibes Home Le DJ Tech Edition - POMOCY

Postby Olololo on 04 Jun 2012, 18:16

Dzięki za odpowiedź. Niestety sprzedający nie wystawil softu w zestawie, a ja wczesniej nie wiedzialem, ze nie da sie sciagnac z neta. Takze zwrot odpada. Co do zakupu softu, to nie widzialem nawet w sprzedaży takowego. Jedynie caly zestaw. Może jednak ktoś by mógł mi pomóc. Można też pisać na privie.
Liczę, że ktos mi pomoze.
Pozdrawiam
Olololo

Return to Polski